Generalnie póki co się lekko rozglądam .Moje pijackie oko zarejestrowało boschetta w Zgierzu a mózg zapamiętał o dziwo i chodzi gdzieś z tyłu półkuli do dziś.
Zostało na stanie kilka wariacji kolorystycznych.Myślę o PVD ale nie wiem czy to dobry pomysł.
Teraz tarcza:
-żółta(póki co faworyt)
-szara?
-czarna(czerń+pvd nie wiem jak to zgra)
imo, żółta w PVD jest całkiem całkiem sam bym chętnie dokupił do kompletu gdyby nie chwilowy brak płynności finansowej Na wakacje jak znalazł, u mnie ostatnio nie schodzi z łapy
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#4 Wysłany: 2011-06-15, 21:00
też bym chciał mieć taki dylemat
mi się podoba niebieski , albo żółty
oczywiście Miyota
#5 Wysłany: 2011-06-15, 21:20
Gdybym brał dla siebie, to zdecydowanie niebieski w stali. Natomiast w kwestii PVD - żółty fajnie komponuje się z czernią, czarna tarcza i PVD moim zdaniem niekoniecznie.
waldii [Usunięty]
#6 Wysłany: 2011-06-15, 21:29
Tomek niebieskie sumo i doxa wystarczy .Ale jakby był dostępny ze stalowym bezelem to kto wie
Póki co z boschettem sobie tylko głośno myślę .
Wysyłkę mają drogą bo 100 prezydentów do pl.Cło też pewne(chyba).
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#12 Wysłany: 2011-06-16, 09:00
Jeśli zdecydujesz się na żółty - targuj się z Keithem. Akurat ten model mu "zalega", swego czasu była nawet na niego jakaś promocja.
Wysyłka podrożała, wcześniej miał za $80. Spróbuj dogadać się na wysyłkę do Polameru. Wtedy zapłacisz ok. 15-20 preziów plus z Polameru do Polski ok. $30 a szansa na ominięcie nieprzyjemności celno-podatkowych znacząco wzrośnie.
Brałbym tylko czarny. ze stalowym lub czarnym bezelem. Ale Ty tu rządzisz.