Fajnie dają po oczach. I jeszcze te wzorki w tle
A co odróżnia linię Frogman od np. linii Mudman?
He He Dzięki
Generalnie różni je "wszystko".
Poczynając od standardów wykonania przez moduły, kraje w jakich są produkowane, rozwiązanie koperty zegarka, "przeznaczenie" (mam na myśli funkcje i zalety )
po "tworzywa" użyte w procesie produkcji.
Można by o "tym" referat napisać.
dlatego zachęcam do samodzielnego zgłębienia "tematu"
DW-9900NK-2JR - Miałem kiedyś to maleństwo , tyle , że całe czarne , z czerwonym napisem .. Do dzisiaj żałuję , że się rozstaliśmy. Świetny zegar !
Poza tym , przyjemne fotki i ciekawe modele kumotrze frog
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
frog , Ty mnie nie wódź na pokuszenie
Musze na chwilę obecną zalegalizować w sensowny sposób zakup Deep Blue , który klikłem na początku tygodnia , a Ty mnie na kolejną minę chcesz wrzucać
Co do WC , to nie mam na to absolutnie żadnego ciśnienia .. Tyle lat człowiek się obywał bez tego , i w niczym to nie przeszkadzało .. Ręczna korekta czasu , to żaden problem
A co do podesłanej przez Ciebie oferty , to rzeczywiście duża różnica cenowa. No i sam sikor jest naprawdę świetny.
Myślę , że to tylko kwestia czasu .. Bo u mnie jest tak , że mam bardzo słabą tą silną wolę
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Czino [Usunięty]
#23 Wysłany: 2011-06-24, 16:01
Świetne te frogmany, ale nie miałem pojęcia, że to tyle prezydentów kosztuje
Faktycznie konkretną monetę kosztują te Kumaki
Ostatnio na Amazonie brytyjskim widziałem sporo przecenionych g-shock'ów, ale frogmanów wśród nich raczej nie było.