Pomógł: 7 razy Wiek: 53 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 1308 Skąd: Zakamuflowana Opcja
#31 Wysłany: 2011-06-27, 21:23
Ale w Reverso gdyby nie wiedzieć o tej jego przewrotce, to nic by w nim nie było takiego znowu figlarnego. Wygląda przyzwoicie
IWC jawi się jako mistrz minimalizmu. Czytaliście przesłanie tej limitacji? Jakaś fundacja pomagająca dzieciom z biednych regionów świata. I dekiel przedstawiający pracę chłopczyka z Bombaju. Tak czy owak zegarek dla mnie ciekawy, lubię tak zaprezentowaną nudę, jak w IWC
Zegarki są tak różne, że pewnie będziesz je miał obydwa, pytanie tylko, czy w tym samym czasie
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2011-06-27, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#34 Wysłany: 2011-06-27, 22:04
Maro66 napisał/a:
Panowie, tak z ciekawości, po jaką cholerę Wam ta odwracana koperta?
no jak to po co? dla szpanu! no i żeby ktoś nie zerkał przez ramię tylko jak chce sprawdzić godzinę to niech kulturalnie zapyta!
Reverso! (i to pomimo tego, że ostatnio Paweł narzekał, że w jego JLC niektóre przekładnie są plastikowe... o pardą: ponieważ to kłalita jest to raczej te przekładnie są wykonane z: niezwykle lekkiego, niewymagającego smarowania ultranowoczesnego tworzywa polimerowego )
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#38 Wysłany: 2011-06-28, 07:59
A. ...wski napisał/a:
jeden jedyny raz miałem na wystraszonym nadgarstku tego JLC (w sklepie gdzieś na Al. Jerozolimskich).
I tak, jak bardzo sobie cenię te markę, tak koncept z obracaniem zegarka akurat na mojej ręce wyglądał ciut.. jarmarcznie!
+1
JLC trąci bazarem i tyle
Głos na IWC
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Ostatnio zmieniony przez Elix 2011-06-28, 08:01, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1796 Skąd: Poznań
#39 Wysłany: 2011-06-28, 09:44
Elix napisał/a:
A. ...wski napisał/a:
jeden jedyny raz miałem na wystraszonym nadgarstku tego JLC (w sklepie gdzieś na Al. Jerozolimskich).
I tak, jak bardzo sobie cenię te markę, tak koncept z obracaniem zegarka akurat na mojej ręce wyglądał ciut.. jarmarcznie!
Bardziej podoba mi się reverso, ale jak pamiętam Twoje foto zamieszczone w odpowiednim wątku to chyba raczej "iwuc" - reverso jakoś nie kalkuluje się ze słuszna posturą...
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy