#1 Wysłany: 2011-07-08, 16:57 Coś na kształt Nautilusa i GO 70' do 500 zł
Witam, znacie coś z chinolków (Parnis, Seagull i inne), ewentualnie japońców jak w temacie? Chińskie Rolki, IWC łatwo znaleźć, ale szukam czegoś podobnego do wyżej wymienionych i widocznych na zdjęciach:
Zarobiony ostatnio jestem
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-11, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Dzień dobry, nie przedstawiałem się, bo przeniosłem się na chwile z kmziz.
Nie popieracie np Parnisa Submarinera, czy MQJ to czemu są o nich dość obszerne dyskusje?
Blaz [Usunięty]
#5 Wysłany: 2011-07-08, 17:14
Nie zrozumiałeś o co chodzi Wahinowi. Nie popieramy podróbek, czyli w tym tych Twoich chińskich Rolexów. To nie ma nic wspólnego z MQJem czy Parnisem Submarinerem.
No ale to nie ma dla Ciebie większego znaczenia, jeśli "na chwilę" przeniosłeś się z forum, którego nie ma?
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-07-08, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
StaryWilk [Usunięty]
#6 Wysłany: 2011-07-08, 17:17
To chyba Wy nie zrozumieliście mnie. Pisząc chińskie Rolexy miałem właśnie na myśli np MQJ, czyli zegarki stylizowane na Rolexa. W temacie szukam nie podróby Patka, czy GO, ale coś na kształt tych zegarków, stylizowanych na nie. W czym problem? Chińskie Rolexy miało być w ""?
Blaz [Usunięty]
#7 Wysłany: 2011-07-08, 17:20
Nie napinamy się zbyt mocno. Popuszczamy poślady.
Małe nieporozumienie semantyczne, już wyjaśnione.
Z chińskich takiego patkowskiego nie widziałem. Z innych znam Aviera Torino:
Do nas się nie wpada jak do sąsiada po ogien z pytaniem za ile mogę go sprzedac, albo gdzie kupic patka za 100 zł.
Do nas się wpada jak do sąsiada z flaszką i zostaje na kolejne dwie
U nas nawet admin ma luzne posladki