Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#19 Wysłany: 2011-07-28, 20:55
Tomek, - wiedziałem, że mi to zrobisz, wiedziałem! No kurcze, dla mnie must have w tym roku. Zegareczek jest niesamowity! Może jednak go pierwszego kliknę... Tylko Vat mnie jeszcze wstrzymuje...
Abstrahując od Revolvera, który to i tak będzie zanabyty. Może alternatywy do kolejnego zakupu jak już temat powstał.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#20 Wysłany: 2011-07-28, 21:00
Alternatywą jest Revolver TUTAJ KLIK , free shipping z Hong Kongu, na 100% zrozumieją Twój "problem" i zadeklarują low value. I jest opcja Best offer, urwiesz ze 40 dolców.
jslanina, no to po co ci drugi zegarek z takim samym werkiem? trza szukać czego innego a tissot i certina to to samo w sumie.
nie tylko z takim samym werkiem. Skoro DS1 jest stajni, to ten drugi Tissot jest bez sensu, bo stylistycznie to ta sama bajka co DS1. Kirunek szukania czegoś stylistycznie zupełnie innego jest zatem słuszny