Przeglądając dzisiaj "co tam, panie, w zegarkowej polityce", wyszło mnie takie cóś:
Właściciel winszuje sobie całkiej przyzwoicie i byłem zdrowo nagrzany przez jakieś 10 minut, do momentu okrycia straszliwej zbrodni, jaką jest napęd tego uroczego zegarka - czyli nasz kochany wół roboczy redakcji - 2824.
Rentka moja nie kupi więcej zegarka z tym mechanizmem, jako iż gdyż ponieważ mam takowych jedno pięć.
Stąd pytanie moje do braci kumoterskiej jest następujące, a ważne dla mnie niesłychanie, bom jeszcze w kolekcji moich nurasufff, full luma nie mam.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#4 Wysłany: 2011-08-08, 20:44
Ponad miesiąc temu pisałem do niego w sprawie Shark Divera 1000m i pytałem kiedy i z jakim mechanizmem będzie. Jak pisałem, to wydał limitowaną wersję 1000m z ETA2824, ale ta produkcyjna ma być z 9015. Tylko ten zegarek powinien pojawić się już jakoś na dniach wg. jego zapewnień, ale coś go nie widać - trzeba bacznie obserwować oceanictime, bo kilka dni przed sprzedażą tam pojawia się info.
Ty, Sylwek, się nie mieszaj do poważnych spraw!!!
Ty masz na tapecie A4 i tego się trzymaj i mnie nie denerwuj, bo jużem słaby okrutnie przez te Twoje pomysły!!!
a mi takie latarki średnio w ogólności podchodzą. Ten DB, co go Bow na poczatku pokazał jest znośny, reszta taka se. Choć pewnie jakbym znalazł, to bym się baaardzo ucieszył.