Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#155 Wysłany: 2011-08-20, 20:01
Tomek napisał/a:
Smok ceni sobie hydroterapię
o tak jak z Helsonem wchodziłem do hydromasażu to był lans
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
carlito [Usunięty]
#156 Wysłany: 2011-08-29, 10:23
Chciałbym już nowy zegarek, ale jedna myśl nie daje mi spokoju. Mam w związku z tym straszliwy dylemat - kupić teraz JLC, czy poczekać i dozbierać do AP RO :
No własnie, te kwadraciki nie do końca mnie przekonują, choć na żywo wygląda to zdecydowanie lepiej. Inne AP RO już mi się nie bardzo podobają, no chyba że pare modeli Offshore, ale tutaj, to już wydatek rzędu 80 tys zł.
Na żywo ten model, ktory pokazałeś, traci do diverka pokazanego przeze mnie. No i jest sporo mniejszy, niby tylko 3 mm, ale optycznie diverek jest jednak w sam raz na mój nadgarstek. Wróce z zakupów, to wkleje więcej zdjeć tego zegarka, może mi pomożecie...
Mój nadgarstek, to 21cm i 39mm wygląda średnio.
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-08-29, 10:40, w całości zmieniany 3 razy
O nie , nie, nie - ten mechanizm to inhałs pełną gebą, jeden z najlepszych mechanizmów jakie miałem okazje poznać. Tutaj masz strone Mariusza, poczytaj sobie na ten temat, naprawde warto :