Jeszcze jedna myśl, może jednak poszedł bym łatwiejszą drogą i wybrał coś z kwarców? Będą one na pewno bezproblemowe w użytkowaniu i najprawdopodobniej wytrzymalsze...
Ostatnio zmieniony przez tomekkop 2011-08-21, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
W Twoim budżecie mam możliwość zakupu dwóch Parniaków.
Parka się lepiej chowa - to raz.
Będziej je nosił na zmianę - a to strasznie fajna rzecz - chyba, że jesteś zbokiem pachowym, jak taki jeden na tym forum .
Dwa wytrzymają więcej niż jeden kwarc.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#18 Wysłany: 2011-08-21, 12:05
tomekkop, - nie kombinuj, bow dobrze radzi - weź dwa w tej cenie, większa frajda, a kwarca dokupisz później. Poza tym, jakby Ci nie pasowały to wrzucisz na bazarek i po krzyku. Parniaka trzeba mieć a przynajmniej przerobić
Pies czy kot?: kot Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 687 Skąd: Kraków
#19 Wysłany: 2011-08-21, 13:05
tomekkop, Parnis to świetny zegarek! Będziepanzadowolony O Alphie się nie wypowiem bo nie mam ale Parnisa polecam, to pozycja obowiązkowa, do tego jest bardzo chodliwy więc jak się znudzi to szybko sprzedasz No ale raczej Ci się nie znudzi
tomekkop [Usunięty]
#20 Wysłany: 2011-08-21, 20:24
Jeszcze jedna sprawa, mam w nadgarstku jakieś 17cm więc niedużo, parnis będzie wyglądał ok?