Tak jeszcze wracajac do tematu (cos mi jednak ten ostatni nie podpasowal), to ostatnio mierzylem tez tego Orienta i w sumie jest calkiem fajny (w sumie fajniejszy niz Revolver):
Obrazek
tylko moglby troche taniej byc dostepny...
emef, on bedzie miał inną tarczę niż na fotce a dokładniej to będzie biała
Svedos - ale ona bedzie pokryta cala luma czy po prostu biala? I jak rozumiem bezel bedzie czarny?
Jak tak to musze jednak pomyslec czy nie zlapac obu...
Podpowiesz jeszcze jak wyglada kwestia taimingow i wplaty kasy?
Dzieki! Tam nie patrzylem i faktycznie cena rozsadniejsza (jak sie znowu pojawi). Mam tez nadzieje, ze do tego czasu Euro troche podupadnie...
Swoja droga wczoraj bylem w Strefie Czasu gdzie ten drozszy Orient sie kurzy od jakis 2 lat i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu obecnie wolaja za niego 5000zl (wczesniej byl za 4000zl a na stronie dystrybutora widnieje cena 3500zl). Chyba postanowili isc na calosc liczac, ze jak juz znajda frajera to im sie zwroci
H2O jednak narazie odpoadnie bo za mocno przekroczyl budzet (zwlaszcza, ze Euro skoczylo z 15% w ciagu tych 2 dni). Wroce jednak do tematu innym razem.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#48 Wysłany: 2011-09-22, 09:59
Tarcza będzie dokładnie taka jak na fotkach tylko że biała, lumą będą pokryte indeksy godzinowe i wskazówki, bezel będzie czarny.Zegarki powinny się pojawić około połowy października.
Fazi, nie chciałbym Cię martwić, ale ten Tomkowy tactico wciaga Twojego PVD nochalkiem. Sorry, ale dla mnie to kompletnie inna zegarkowa liga. Oczywiście wizualnie i oczywiście zdaję sobie sprawę jaką wagę ma dobra fota.
Dzieki! Tam nie patrzylem i faktycznie cena rozsadniejsza (jak sie znowu pojawi).
To nie tak - jak do niego napiszesz, to sie zegarek byc moze "pojawi" wczesniej
Jak jest ktos zainteresowany, to sie pan K. rozglada - tak sie moj Zorro "pojawil" na jego stronce
Dobrze wiedziec, choc nie ukrywam, ze o dostepnosc zapytalem od razu
Tactico tez jakos nie bardzo. Nie umiem tego okreslic ale mimo iz diver to moj ulubiony typ zegarka, niektore modele od razu do mnie przemawiaja a inne (niby podobne) juz nie.
Fazi, nie chciałbym Cię martwić, ale ten Tomkowy tactico wciaga Twojego PVD nochalkiem. Sorry, ale dla mnie to kompletnie inna zegarkowa liga. Oczywiście wizualnie i oczywiście zdaję sobie sprawę jaką wagę ma dobra fota.
Ja sie nie martwie i nie obrazam, bynajmniej - sa gusta i gusciki IMHO. Do mnie Tactico nie gada z kolei w cale, a na sojego czarnucha lypie okiem non stop
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64