Dziękuję za miłe przywitanie na forum.W przypadku potrzeby czegoś w Czechach służę.Pozdrawiam
Z nieba byś mi spadł kolego tydzień temu, jak się jeden twój rodak "nesouhlasí se zasláním předmětu do zahraničí" I mnie TAAAAKAAA Rakieta poszła koło nosa
#41 Wysłany: 2011-09-28, 19:00
gregch napisał/a:
Witam wszystkich, kłania sie północno-wschodnia strona Polski. Do tej pory byłem fanem czasomierzy z ZSRR, a jak poczytałem to forum to zaraziłem się też innymi. Pozdrawiam Grzesiek.
Witaj gregch i działaj działaj A ta infekcja, która cię dopadła, to jak wskazują niektóre tutaj przypadki medyczne nie jest łatwa do opanowania a w większości nieuleczalna a co najgorsze mutuje
george napisał/a:
Dziękuję za miłe przywitanie na forum.W przypadku potrzeby czegoś w Czechach służę.Pozdrawiam
George nie prowokuj bo okaże się że masz wielu serdecznych przyjaciół i jeszcze więcej ciężkiej fizycznej roboty z tym związanej
Ostatnio zmieniony przez Spam 2011-09-28, 19:04, w całości zmieniany 1 raz