Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#32 Wysłany: 2011-10-18, 12:24
Iks1984 napisał/a:
Teraz sprawdziłem i sprzedaje ktoś ze Szwecji
No cóż że ze Szwecji , będzie bez cła i VAT-u i będziesz miał unikalny zegarek, którego raczej już nikt więcej nie będzie miał. Bow byłby wniebowzięty Zrobili ich 50szt. Co prawda brzęczą coś o wznowieniu, ale nie sądzę ...
już teraz za późno - DB kliknięty teraz ze dwa tygodnie czekania na szpilkach - nieststy niebieski był Out of stock , ale przekonałem się do pomarańczka - najwyżej na bazar pójdzie
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#34 Wysłany: 2011-10-18, 13:33
To gratulacje ... I WAL SIĘ, co prawda miałem już Deep Blue nie kupować, ale się może jeszcze skuszę . Tym bardziej, że sporo ich z drugiej ręki na WUS w całkiem niezłych cenach.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35118 Skąd: Polska Pd. B
#36 Wysłany: 2011-10-18, 13:37
Tomek napisał/a:
To gratulacje ... I WAL SIĘ, co prawda miałem już Deep Blue nie kupować, ale się może jeszcze skuszę . Tym bardziej, że sporo ich z drugiej ręki na WUS w całkiem niezłych cenach.
+... VAT
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Tomek napisał/a:
Chyba Pro Sea Divera
no pro, pro, ale u nich chyba większość jest PRO
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-10-18, 13:43, w całości zmieniany 2 razy
Woytec60 [Usunięty]
#39 Wysłany: 2011-10-18, 13:52
Iks1984 napisał/a:
już teraz za późno - DB kliknięty teraz ze dwa tygodnie czekania na szpilkach - nieststy niebieski był Out of stock , ale przekonałem się do pomarańczka - najwyżej na bazar pójdzie
A nie mówiłem, że "sold out"?
Pomarańczka fajna jest cyfry kontrastują z tarczą lepiej niż niebieskie.
Tez myślałem nad tym modelem ale te cyferki militarne takie i w diverze mię jakoś nie przekonywały...
Dobrze, ze kupiłeś, pokażesz fotki to się obada