Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#46 Wysłany: 2011-11-13, 23:30
ciekawy jestem, czy ktos z czytajacych ten watek nie pomyslal.... Te rendery na stronach robia swietne wrazenie. Jutro zaliczam zlote tarasy, jak nie bedzie VE to sklep firmowy Poljota w Promenadzie, zeby zobaczyc czy wrazenia przekladaja sie na rzeczywistosc
ciekawy jestem, czy ktos z czytajacych ten watek nie pomyslal.... Te rendery na stronach robia swietne wrazenie. Jutro zaliczam zlote tarasy, jak nie bedzie VE to sklep firmowy Poljota w Promenadzie, zeby zobaczyc czy wrazenia przekladaja sie na rzeczywistosc
s.
Grzebałe w necie przez weekend i oglądałem real fotki/filmiki z tymi zegarkami - rendery zawsze są nieeco "podciągnięte"
Pomógł: 13 razy Dołączył: 19 Cze 2011 Posty: 3225 Skąd: Na Krawędzi Czasu
#49 Wysłany: 2011-11-14, 08:53
Красная площадь в черном
Blaz [Usunięty]
#50 Wysłany: 2011-11-14, 08:54
Iks1984 napisał/a:
strix napisał/a:
s.
Grzebałe w necie przez weekend i oglądałem real fotki/filmiki z tymi zegarkami - rendery zawsze są nieeco "podciągnięte"
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#54 Wysłany: 2011-11-14, 18:15
strix, - dlatego zakładając wątek postarałem się znaleźć zdjęcia użytkowników. (chociaż te też nie zawsze oddają jakość - patrz zdjęcia tessio)
Iks1984, - też oglądałem trochę filmików z youtuba z tymi zegareczkami. I dalej nie wiem który - chociaż powoli wyłania się lider
dj_tomek, - wrzucaj. Zegarki są warte tego a real fotki zawsze lepsze niż rendery
Pomógł: 48 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 9797 Skąd: z ...
#57 Wysłany: 2011-11-14, 23:51
strix, w Od czasu do czasu, w tarasach, ale to było jakiś czas temu, więc nie wiem, czy jeszcze mają, ale pewnie tak. Anchar, jak pisze Tomek, też tam jest.
Frytejro [Usunięty]
#58 Wysłany: 2011-11-16, 08:11
Ja osobiscie jestem z tych wymienionych za Gazem (sam mam dual timea złoconego). N1 Rocket miałem ochote kupic jako nastepny, ale jak zobaczylem go w KR na zywo to raz ze wogole nie poznałem ze to on, a dwa ze zdecydowanie brzydziej wyglada. Na zdjeciu taki masywny nawet, a w realu cienki i jakis taki smieszny, jak jakis bazarkowy łocz. Anchar fajnie na reku lezy, ale zamiast niego bym wolal Ekranoplana - chociazby dlatego ze w srodku siedzi mechanizm nie seikowy