W zasadzie jestem dogadany z Mocnym, wystarczy przelać kasę i czekać na przesyłkę, ale... no właśnie, pojawiły się dziś u mnie jakieś wątpliwości Proszę was - bo kogo innego - o ich rozwianie, albo pokazanie jakiejś zacnej alternatywy. Budżet max 1,4K zł. tematyka w sumie dowolna, mile widziane chrono (może być i kwarc), multikalendarz - no wąż generalnie Rozmiar najchętniej od 42mm do 44mm bez koronki, mile widziana bransoleta Mogą być również dwie propozycje za 50% budżetu każda
Dla ścisłości tak wygląda planowany zakup
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-05, 07:46, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#2 Wysłany: 2011-12-04, 20:33
A dlaczego chcesz zmieniać to co wcześniej zaplanowałeś, siemka to fajny zegarek w sumie to odpowiedź MC na reedycję Striełki , wykonany przyzwoicie na mechanicznym chrono , jak dla mnie ma wszystko co potrzeba dobremu zegariku
Uuuu Panie, za 1.4 to możesz Pan przebierać, albo i ze trzy świetne zegarki kupić.
Takoż od dobrych 15 minut czekam na propozycje Jak teraz się nie kliknie ten zaproponowany bo jednak cemepkie wezmę, to przecież w 2012 jest tyle okazji! czech króli 6 stycznia, walewtynki w lutym, tłusty czwartek itp.
Reedycje strielki jakie mnie by ewentualnie interesowału to sturmaskie za 2x tyle ile założyłem te 38mm w normalnej cenie mnie jednak odstraszają, musiałbym na żywo obmacać i zobaczyć, że nie gryzą