olek, jak kupisz tego Stenka, możesz mi się nie kłaniać na ulicy Boski jest.
Mamy o nim temat nawet.
Na zdjęciach reklamowych wygląda nieziemsko.
Ale... ktoś dorzucił real fotki i już nie jest tak różowo. Tarcza wydaje się strasznie płaska, taka kolorowanka.
Mój entuzjazm do tego mil-suba opadł mocno.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2011-12-16, 16:45, w całości zmieniany 3 razy
olek, jak kupisz tego Stenka, możesz mi się nie kłaniać na ulicy Boski jest.
Mamy o nim temat nawet.
Na zdjęciach reklamowych wygląda nieziemsko.
Ale... ktoś dorzucił real fotki i już nie jest tak różowo. Tarcza wydaje się strasznie płaska, taka kolorowanka.
Mój entuzjazm do tego mil-suba opadł mocno.
Nie mówię, że nie jest I Milsub i Vintage pilot mnie się bardzo podobają, tyle, że ze stenków pierwszeństwo ma Aviation Vintage (a w zasadzie cała rodzinka aviation), potem Tritony, Ocean 44 i dopiero piloty, na końcu 42mm homarki rolków Ogólnie Steinhart jest o tyle specyficznym producentem, że większość pozycji z jego oferty mnie się podoba
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#28 Wysłany: 2011-12-16, 17:47
olek, - żaden. Najładniejszy miałeś i sprzedałeś matyrowi bo ja się spóźniłem . A z tych to wodołaz. Gdzie ty je wygrzebałeś, bo ten biały mi po głowie chodzi (chodzi o matyrowego wodołaza)
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#29 Wysłany: 2011-12-16, 23:25
suchotnik7 napisał/a:
Tylko Wodołaz!
+1
..tyle, że datownik biały ciut razi - poszukaj na mołni
maciek [Usunięty]
#30 Wysłany: 2011-12-17, 08:13
jslanina napisał/a:
olek, - żaden. Najładniejszy miałeś i sprzedałeś matyrowi bo ja się spóźniłem . A z tych to wodołaz. Gdzie ty je wygrzebałeś, bo ten biały mi po głowie chodzi (chodzi o matyrowego wodołaza)