Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#1 Wysłany: 2011-12-23, 12:44 Który Orient
Święta świętami zakupy choinkowe dokonane - czas myśleć o nowym roku . W oczekiwaniu na sokoła stwierdziłem, że może warto dokupić jeszcze jednego nurasa mu do pary - bo wstyd się przyznać, ale nurasa żadnego jeszcze nie mam . Zawsze po głowie chodziły mi Orienty. Ponieważ z pomysłu revolvera się wyleczyłem (w jego cenie wiele innych ciekawych zegarków mam na liście), stwierdziłem, że może warto kliknąć tani substytut. I tak na liście mam 3 modele - wszystkie w jedynym słusznym kolorze - czyli niebieskim. Nie ważne który wygra - i tak nie będą noszone na bransolecie - także proszę przy ocenie nie brać pod uwagę ich jakości
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#11 Wysłany: 2011-12-23, 15:53
Excursionist na bransolecie od big mako najlepsza konfiguracja , a ze nie bedziesz nosił go na bransolecie jak napisałes ,to i tak Excursionist ( wiem bo mam )
Ostatnio zmieniony przez revolta 2011-12-23, 15:53, w całości zmieniany 1 raz