Kwestia gustu, ale dla mnie to wskazówki ma koszmarne.
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Blaz [Usunięty]
#50 Wysłany: 2011-12-22, 16:36
Kiedyś nowy Monster czy SKX007 był za 350 PLN. I komu to przeszkadzało?
Kiedyś nowy Monster czy SKX007 był za 350 PLN. I komu to przeszkadzało?
Kiedyś Panie to wszystko było lepsze. Lepsze nawet były zegarki marki RUHLA produkowane w NRD. Miałem takiego kwarcyka, spieszył się 3-4 sekundy na miesiąc ! Nie wspominając o prawdziwym warzonym piwie, a nie to co nam teraz sprzedają w butelkach czyli woda i jakiś proszek piwny w niej rozcieńczony.
Jedno się nie zmieniło. Porządny zegarek dalej kosztuje średnią miesięczną pensje.
Echhhhh żyźń
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
maciek [Usunięty]
#52 Wysłany: 2011-12-22, 20:27
kumpel koronki napisał/a:
Porządny zegarek dalej kosztuje średnią miesięczną pensje.
to zależy ile kto zarabia i co to dla KK oznacza porządny zegarek ...
Tak ze 3000 zł trzeba choć zarabiać miesięcznie na rękę, albo na nogę
za tyle to już są nobilitujące zegarki, chyba ...
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#59 Wysłany: 2011-12-25, 09:56
Nobilitacja to zwykłe określenie , równie dobrze można być nobilitowanym do kopa w zad
#60 Wysłany: 2011-12-25, 11:00
kumpel koronki napisał/a:
Rudolf napisał/a:
matyr napisał/a:
Eeeee. Zaraz Cię koledzy naprostują.
to zależy ile kto zarabia i co to dla KK oznacza porządny zegarek ...
Tak ze 3000 zł trzeba choć zarabiać miesięcznie na rękę, albo na nogę
za tyle to już są nobilitujące zegarki, chyba ...
W Hiltonie nie sprawdzają marki zegarków na przegubie. Sprawdzałem. To się im zdarzyło tylko jeden raz, niechcący i za namową Ciemnej Zegarkowej Strony Mocy.