KK wydaje mi się, że czytając forum powinieneś już przyswoić część głoszonych herezji dotyczących magicznego słowa prestiż.
Kurna olek wszystko jest względne, jednemu drogo 450zł za zegarek, innemu zegarki warte zawieszenia oka i portfela zaczynają się powyżej 30 kzł.
Są też tacy jak mój szwagier który powiedział, że za piękną Mewę co ja na ręku miałem nie dał by więcej niż 10 dolców bo to przecież chiński zegarek
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-25, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#62 Wysłany: 2011-12-25, 21:16
99 procent społeczeństwa tak mówi. I mówi też, że zegarek jest nośnikiem prestiżu. Mówiąc to grzebią często w pederastce lub w reklamówce w poszukiwaniu szczerbatego grzebienia by przylizać tłuste bynajmniej nie od żelu wlosy...
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
99 procent społeczeństwa tak mówi. I mówi też, że zegarek jest nośnikiem prestiżu. Mówiąc to grzebią często w pederastce lub w reklamówce w poszukiwaniu szczerbatego grzebienia by przylizać tłuste bynajmniej nie od żelu wlosy...
Dago, i najgorsze, że zazwyczaj mówią to ludzie, którzy otoczeni są w 99 procentach sprzętami made in China (reszta to zapewne made in Bangladesz), a o prestiżu wiedzą tyle ile wyczytają w Życiu na Gorąco...
Rybak, to nie są moi znajomi. To są ludzie, z których socjologii kiedyś miałem zyski.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-12-25, 21:34, w całości zmieniany 1 raz
Ale Panowie pojechaliście Ja niestety na wszystkie kończyny nie mam średniej krajowej więc przedział cenowy jest jaki jest.
Po 3 krotnym dogonieniu własnego ogona padło na Alphę Daytona. Poszukiwania trwają. Dziękuję za wszystkie rady i porady.