Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#16 Wysłany: 2011-12-25, 21:43
Według mnie ten Steinhart to jeden z najładniejszych pilotów, na żywo jest rewelacyjny. Miałem go na ręce i powiem tak - jeśli nosisz zegarek wysoko to nie ma problemu, a jesli nisko (tak jak ja) w miejscu zgięcia na granicy dłoni, to będzie okropnie niewygodny.
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Właśnie chodzi mi o inny klimat, lubię nurasy, ale chciałbym pierwszy zegar w 2012 kupić właśnie jakiś inny Eleganckie kostki odpadają, a oprócz tego Stenka nic "kwadratowego" nie znam - B&R jednak nie w budżecie Bo znowu jak nie "kwadraciak" to co innego, żeby sie wyróżniało
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#20 Wysłany: 2011-12-25, 22:12
Iks1984 napisał/a:
No dobra, to może jakieś alternatywy? bo my tu gadu gadu, a chłop w sadzie, wiadomo
Jak coś innego i do tego pilot to może coś z Warda np:
Miałem to SEIKO SBFG001 przez jednego wykendosa w domu, gdyby nie bransoleta został by na długo.
Fajny wyróżniający się i intrygujący zegarek, no i kanciak są też czarne
http://www.ebay.pl/itm/23...984.m1423.l2649
Chyba że musi być głośnobieżny
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-25, 22:22, w całości zmieniany 2 razy
WoW ! to wystawał by poza obrys mojego nadgarstka (54mm)
do tego kwadraciak, czyli ma większą powierzchnie i to zauważalnie
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-26, 12:56, w całości zmieniany 1 raz