Albo raz a dobrze. Marka znana i lubiana na forum, tylko będzie ciężko kupić bo to limita była, a podobno nie droga wcale.
lub nie niebieski
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-28, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
Co Ty nie powiesz Futrzasty mi po złości zrobił i kliknął melepet jeden Ale, tak na poważnie - ja nie Bow, może być i pińć szarych a jak mam kupić to i tak kupię
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-28, 14:19, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-28, 15:22, w całości zmieniany 3 razy
Cena cyrka 1000zł tego być jakoś mocno wygórowana. Kwestia czy go w ogóle kupić można. kiedyś polski dystrybutor odpisał mi że NIET na Polskę.