Poza tym mając kilka zegarków czy ważna jest dokładność?
No ważna, by wiadomo było który o której godzinie założyć. Po to muszą chodzić dokładnie
Masz racje w pewnym sensie jeśli Rusek to cały. Też z tego założenia wyszedłem jak go kiedyś kupowałem, a nie tak jak tu
http://www.ebay.pl/itm/25...984.m1423.l2649
fajne zegarki ten sprzedawca ma
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-29, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#18 Wysłany: 2011-12-29, 13:30
No Etę niestety dość namiętnie pakują do ruskich - to już wolę seiko. Jednak dwa ruski które szczęśliwie posiadam mają rosyjskie serducha i nie narzekam
Wlasnie nabylem dzis Certine DS Podium GMT Chronograph na bransolecie,ale odrazu dokupilem pasek carbon z czerwonym szyciem,wyglada bardzo OK.
Po wszystkich mozliwych upustach kosztowal 1450 zl,a wiec w budzecie zmiescilem sie.
Nie mam czym obfotac.
Kupilem wersje z czarna tarcza j,w
Po calym dniu uzytkowania jeden minus...malo czytelny odczyt drugiej strefy,oznaczone tylko 24,6,12,18. w godzinach 9,10 wskazowki zasloniaja tarcze drugiej strefy ale pewnie sie przyzwyczaje,reszta OK.
Niektóre te Cytryny całkiem fajne są... Szkoda, że bakteryjne...
No niektóre to normalnie z kapci wyrywają i są bez bakterii
Gdzie taką kupić i jakie to ma oznacz. refer. ?
Dał bym się pokroić
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-31, 12:25, w całości zmieniany 3 razy