Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 2012-01-05, 08:25 Seiko atlas i kwarce z plynaca sekunda
dwa tematy w jednym, bo nie bede smiecil:
1. chodzi za mna od pewnego czasu atlas seikowy - ma ktos jakie doswiadczenia z tym zegarem? ta lewa koronka nie przeszkadza w noszeniu? bo ja lape mam wychudzona ciezka praca i nie wiem jak mi sie spodoba.
a moze cos innego zasugerujecie z podobnymi indeksami i stylu takim lotniczo-nurkowo-sportowym?
2. jakie sa fajne kwarcoki z plynaca sekunda? w niemniej fajnych pieniadzach? bo nic nie moge znalezc ciekawego
Ostatnio zmieniony przez beceen 2012-01-05, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Arek [Usunięty]
#2 Wysłany: 2012-01-05, 16:04
ja mialem Atlasa SKZ209, sprzedałem i do tej pory płaczę po nocach. Zegarek świetny, druga koronka w niczym nie przeszkadza
2. jakie sa fajne kwarcoki z plynaca sekunda? w niemniej fajnych pieniadzach? bo nic nie moge znalezc ciekawego
do tego pytania bym się przyłączył
co do atlasa, pamiętam, że matyr miał białego, może opisze wrażenia tutej
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek [Usunięty]
#4 Wysłany: 2012-01-05, 16:29
Iks1984 napisał/a:
beceen napisał/a:
Sprzedałem i w żadnym wypadku nie płaczę po nocach. Seiko, jakich są setki innych, żadnego szału nie ma. Do tego widzę, że jest dość drogi, imo za te pieniądze można kupic coś chyba ciekawszego.
Ta Bulova to wielka jest 45 mm bez koronki , a atlasa też miałem , wykończony bardzo starannie , ale właśnie ta nieszczęśliwa koronka kręciła się bez mojej wiedzy
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#9 Wysłany: 2012-01-05, 20:29
matyr napisał/a:
Iks1984 napisał/a:
beceen napisał/a:
Sprzedałem i w żadnym wypadku nie płaczę po nocach. Seiko, jakich są setki innych, żadnego szału nie ma. Do tego widzę, że jest dość drogi, imo za te pieniądze można kupic coś chyba ciekawszego.
no mi sie widzi czarno-zolty najbardziej - a co bys sugerowal innego ciekawszego?