Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#31 Wysłany: 2012-01-04, 23:58
Karolewskiej napisał/a:
Jacek, on swietny, ale mi Kemmner pasuje idealnie parametrami koperty
dalbys rade kemnera marine przytaszczyc jutro? boje sie w stenku marine tych 14,2mm przy 52 lug2lug i prostych uszach. Taki klocek moze byc na moich 16,5sm
Chyba za mocno nie ma co odwlekać. Zaprzestano podobno produkcji nowszej wersji Alpinisty, więc tej zielonej już zaprzestanej pewnie bardziej zaprzestaną robić
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-05, 15:33, w całości zmieniany 1 raz
Dziś małżonce pokazałem zdjęciową galerie zegarków ulubionych co mam na HD zapisanych. Będzie tego ze 100sztuk. Powiedziała, że zielony Alpinista jest najładniejszy i najbardziej męski. Ja jej, że najmniejszy jest, Ona że nie muszę mieć wszystkiego największego
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę