no tak, do tego dochodzi zegarek zacnej marki AQATOR zanabyty świadomie, poza zegarkami od Rosjan na targowisku, na początku ogólniaka. Dochodzi też moja kłailita S'SQURE której nie oddam za żadne skarby. I tak, kuna, dalej. Krok musiałby być radykalny, coś jak ze słynna komodą.
matyr, No to wystaw wszystkie hurtowo - jedna cena za cały zestaw - zobaczysz, czy ktoś się skusi.
A za pozyskane środki kupisz sobie dwa-trzy, które zostawisz...
matyr, No to wystaw wszystkie hurtowo - jedna cena za cały zestaw - zobaczysz, czy ktoś się skusi.
A za pozyskane środki kupisz sobie dwa-trzy, które zostawisz...
Jak będę miał chwilę czasu na foto, to być może tak właśnie zrobię. Dojrzewam do tego od dość dawna. Co oczywiście nie przeszkadza mi w dokonywaniu kolejnych przymiarek/zakupów.
właśnie muszę to wszystko sprzedać w cholerę i zostawić sobie ze dwa.
Eeeeee tam jak Cię stać to zostaw wszystkie, tylko rąk sobie Waść dokup
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Czy ja wiem , takie radykalne cięcia czasami są fajne, mi np. przez chwilę został tylko Boschett, a teraz ciułam na nowo, praktycznie od zera Na jedno-dwu zegarkowość chyba za wcześnie u mnie, muszę się nacieszyć, naprzymierzać
Czy ja wiem , takie radykalne cięcia czasami są fajne, mi np. przez chwilę został tylko Boschett, a teraz ciułam na nowo, praktycznie od zera Na jedno-dwu zegarkowość chyba za wcześnie u mnie, muszę się nacieszyć, naprzymierzać
Cholercia ale jak się cieszyć mnogością zegarków jak ich sie nie da nosić kilku jednocześnie
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Normalnie!
Zmieniać sobie kilka razy dziennie. Zależnie od nastroju, stroju czy pogody.
To jest jakieś rozwiązanie, tylko trzeba mieć je zawsze przy sobie
Może jeden komplet w pracy, drugi taki sam w domu
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy