STENEK bo wygląda jak piękny radziecki zegarek
kiedyś prawie wszystkie taki piękne były, a nie jakieś divery-rovery
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-08, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#79 Wysłany: 2012-01-09, 22:18
No i nie wytrzymałem do końca ankiety. Siedziałem patrzyłem, podziwiałem no i wypatrzyłem... jak dojdzie oczywiście nie omieszkam o tym poinformować. Mimo wszystko wyniki ankiety będą interesujące.
Oczywiście miałem nic już nie klikać do końca lutego - a to już 3 pozycja w tym roku. I jak tu żyć Panie premierze
No i nie wytrzymałem do końca ankiety. Siedziałem patrzyłem, podziwiałem no i wypatrzyłem... jak dojdzie oczywiście nie omieszkam o tym poinformować. Mimo wszystko wyniki ankiety będą interesujące.
Oczywiście miałem nic już nie klikać do końca lutego - a to już 3 pozycja w tym roku. I jak tu żyć Panie premierze
Zielonego kliknąłeś?
Jesli nie jestes tym samym gościem (chociaz nick inny) to jesteś dziś już drugim bo właśnie na innym forum też dostałem PW o zamówieniu tego zegarka.
Gęsto się robi od Alpinistów, po co ja te fotki wstawiałem?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#85 Wysłany: 2012-01-10, 14:28
W przypadku zielonego to trochę takie chciejstwo - podoba mi się, chociaż mały, nie bardzo mam do czego nosić, ot coś co człowiek po prostu chce mieć - i nie przeszkadza mi kto już ma albo miał będzie. Fajny jest i już
W Japonii już brakuje tych dziecięcych zegarków
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-10, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
Woytec60 [Usunięty]
#88 Wysłany: 2012-01-10, 17:18
kumpel koronki napisał/a:
Woytec60 napisał/a:
W Japonii już brakuje tych dziecięcych zegarków
A w jakim to sensie są dziecinne?
Kolor? Rozmiar?
Może jako alternatywę zaproponuję Ci coś takiego
Kolor poważny, rozmiar też, słuszne 50 mm bez wystających elementow.
Na Twoją łapę jak znalazł. Albo na udo.
Tylko jak już kupisz, to nie omieszkaj pokazać tu fotek nadgarstkowych, bardzo chciałbym takie zobaczyć
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-01-10, 17:20, w całości zmieniany 2 razy