santino????? kusisz sokołem?? powiem szczerze, że z racji innego hobby to ja chetnie bym przytulił obydwa bliźniaki i pzl-a do tego na dokładkę,i wiem że byłby to swietny komplecik, którym mółgłbym błyszczeć w niejednym towarzystwie , , i zapewne przez najblizszych kilka dni będę i o tym rozwiązaniu intensywnie myślał
pozdr i czekam na dalsze propozycje
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#19 Wysłany: 2012-01-13, 14:48
A kupował tam ktoś? Ten Orient to nr. 1 na mojej skromnej liście (mowa o czerwonym). Po prostu wymiata. Z drugiej strony ich podobno tylko 500 sztuk było, więc dziwne, że jeszcze dostępny.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#21 Wysłany: 2012-01-13, 14:55
Tomek, - a mnie dzisiaj denerwujecie - druga pozycja z mojej listy (po cichu liczę na realizację tej pozycji w tym roku) - tylko jak to draństwo zalegalizować
Tomek, - a mnie dzisiaj denerwujecie - druga pozycja z mojej listy (po cichu liczę na realizację tej pozycji w tym roku) - tylko jak to draństwo zalegalizować
Powiesz ze kosztowal po kosztach na blebayu za 50 noo. 70 dolcow wysylka za free
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..