Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#17 Wysłany: 2012-01-15, 20:38
modrzew napisał/a:
Czy obecność na tej stronie oznacza dostępność czy trzeba to jeszcze potwierdzić? Do tego czytam że przesyłka horrendalnie droga...
Skoro jest w sklepie Boschetta - pozostaje tylko klikać. Boschetti nie honoruje Pay Pala, płatność tylko i wyłącznie kartą kredytową. Jak kupowałem swojego - wysyłka nie była jeszcze taka droga, ostatnio ktoś od nas chciał go kupić i była mowa o kwocie chyba $100 za jakiegoś FedExa (czyli cło i VAT murowane, ok. $128, liczone na szybko).
W środku tej wersji Boschetta pracuje Miyota 8215 czyli b. dobry wół roboczy, łatwy i tani w serwisowaniu.
symela [Usunięty]
#18 Wysłany: 2012-01-15, 20:54
moja propozycja to ,zerknij na seiko skz 209j1 mozna kupić za193,52 dolki +ship i takie tam
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-01-15, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
modrzew [Usunięty]
#19 Wysłany: 2012-01-15, 20:58
Tomek napisał/a:
Skoro jest w sklepie Boschetta - pozostaje tylko klikać.
Cytat:
Limited styles in stock! Please visit our store to see what's avaialable
A po wejściu na stronę sklepu widać 7 rodzajów do wyboru. Tak czy siak spróbuję się skontaktować i spytać o dostępność.
symela napisał/a:
moja propozycja to ,zerknij na seiko skz 209j1 mozna kupić za193,52 dolki
Tak się składa, że oprócz zwykłej "piąteczki" mam też na stanie SKZ207K1
Ostatnio zmieniony przez modrzew 2012-01-15, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#23 Wysłany: 2012-01-15, 21:07
Przecież szarak jest w sklepie KLIK , ale uprzedzam, za szaraka długa melepeta z Torunia robi jesień Średniowiecza , to kolega ze zboczeniem do posiadania unikatów. Co prawda jeszcze szaraka nie ma ale ma mieć .
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-01-15, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
No i nadal są trzy Jak mi krzykną za przesyłkę Boszeta połowę jego ceny to będzie zgryz i być może wybór innej opcji. No i musze go jednak jeszcze zmacać skoro jest taka możliwość w zasięgu.
Jak na razie wszystkie moje zegarki mają tarcze białojasnoszarosrebrne i będe tego bronił ręcami i nogami (choć normalnie lubię kazdy kolor byle był czarny)
Tomek, Twój KLIK prowadzi do wątku z powitaniami
Ostatnio zmieniony przez modrzew 2012-01-15, 21:14, w całości zmieniany 3 razy
już mi się nie sprawuje bo wyłudziła go ode mnie taka jedna melepeta ale nie narzekałem, to sprawdzony wołek roboczy, a możliwość dokręcania to duży plus imo.
Butikowe nurasy - to małe firemki, a często w ogóle jest to inicjatywa jednego człowieka. Coś takiego to właśnie Boschett i jego założyciel Keith Boschetti, te marki o których wspomniałem i jeszcze kilka innych
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek [Usunięty]
#27 Wysłany: 2012-01-15, 21:13
Iks1984 napisał/a:
modrzew napisał/a:
Iks1984, co rozumiesz przez "butikowe nurasy"?
już mi się nie sprawuje bo wyłudziła go ode mnie taka jedna melepeta ale nie narzekałem, to sprawdzony wołek roboczy, a możliwość dokręcania to duży plus imo.
Butikowe nurasy - to małe firemki, a często w ogóle jest to inicjatywa jednego człowieka. Coś takiego to właśnie Boschett i jego założyciel Keith Boschetti, te marki o których wspomniałem i jeszcze kilka innych
no patrz, a ja myślałem że butkiowym nurasem jest np fossil diver.