Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35118 Skąd: Polska Pd. B
#47 Wysłany: 2012-01-24, 21:32
M177S polecenia godny jest ze wszech miar - wiem, bo mam
Sa jeszcze Pekiny dwa - z mala sekunda na 6-tce, oraz z duza sekunda i data, z super lezacymi i wygodnymi bransoletami - polecam rowniez...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2012-01-24, 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Bijecie pianę jak pismaki a wystarczy przeczytac artykuł z linku pod zdjeciem hehheh....
tonieczek dobrze akurat prawi, a dowodem na to wspomniany artykuł ,
dla mnie nie jest to superocZojebnozarąbiaszcza ECINKA z piwnicy w Szanghaju ,składana w tryliarderach egzemplarzy za miskę ryżu to jest coś zdecydowanie lepszego,, a czy tylko dlatego,że płacą za to dwie miski ryżu czy dlatego ,że dopiero po 5-u latach a nie 3-ech się proszek wysypie na serwisie ze środka to sie dopiero okaże w praniu
zdrów
Santino," La guerra es la guerra, ni siquiera me ha llamado de otra manera, pero siempre será igual de sangrienta"
walcz Santino,walcz podziwiam Twoje samozaparcie
Jak się chłop uprze to nie ma rady
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#56 Wysłany: 2012-01-25, 00:04
sylwek napisał/a:
Zaczynam mieć wrażenie, że korzyści masz jakieś z tego...
No bo że sam z siebie ? Aż tak ? Rękę Ci odgryzła jakaś eta, karierę zmarnowała...czy co
sylwek [Usunięty]
#57 Wysłany: 2012-01-25, 00:12
dago napisał/a:
sylwek napisał/a:
Zaczynam mieć wrażenie, że korzyści masz jakieś z tego...
No bo że sam z siebie ? Aż tak ? Rękę Ci odgryzła jakaś eta, karierę zmarnowała...czy co
żadna mi reki nie odgryzła, a to dlatego że za słabe zęby ma
interesu nie prowadzę (zegarkowego bynajmniej) ,bo inny mnie się zdarza popełniać regularnie co do innych podejrzeń, to proponuję się wyzbyć , bo ja normalny człek rosto z plebsu wywodzący się jestem
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi