Pies czy kot?: kot Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 694 Skąd: Radomsko
#17 Wysłany: 2012-01-27, 10:49
Tia...
Tak to jest fora czytać
Będzie mechanik a jednak.
Albo Amfibia (aczkolwiek życzliwi mówią, że częściej będzie u zegarmistrza niż u mnie na ręce) albo mały Mako.
Decyzja jeszcze nie zapadła.
Stwierdziłem, że z posiadania zegarka trzeba mieć też elementarną przyjemność
To znaczy, że, jakby to powiedzieć.. Khm... Jestem już... Chory???
Pomógł: 3 razy Wiek: 55 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 1828 Skąd: Noworadomsk
#19 Wysłany: 2012-01-27, 11:01
Co najciekawsze, choroba przyjmuje różne formy i czasami nawet nie wiesz, ze to już. A leczenie jest trudne, często kosztowne, a jego skuteczność bardzo wątpliwa. Witamy w klubie.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 694 Skąd: Radomsko
#22 Wysłany: 2012-02-22, 14:27
Granatowy na czarnej gumie z jednolitym bezelem.
Kawał stali - ciężki że ho ho... Aż jestem ciekaw czy z kwarcem byłby lżejszy.
Sprawuje się jak na razie super, w tym pływa i wykonuje inne outdoorowe czynności. W każdym bądź razie - chodzi cały czas na ręce, a nie na wahadłowcu. I nie jest zbyt oszczędzany. Wada - rysuje się nieco od intensywnego używania. Ale do tego jest przeznaczony. Dokładny jest póki co bardzo (-5 sekund na tydzień) i mam nadzieję, że mu tak zostanie. W ogóle to podoba mi się ten zegar - wykonany jest starannie i ma swoje "smaczki" jak na przykład grawer na koronce. Bezel wbrew obiegowym opiniom chodzi lekko, luma świeci jak luma w Oriencie - od biedy na kilka godzin wystarczy, a na więcej nie potrzeba.
Nie będę pisał kolejnej recenzji, bo jest ich już w sieci bez liku. W zamian wkrótce powinna się ukazać recenzja mojego AQF-100. Ale to jeszcze trochę, bo nie mam czasu zdjęć zrobić.
Aha. Oglądałem zdjęcia tego niby nowego Ray-a, ale jakoś ten tradycyjny "wystrój indeksów" Mako bardziej mi się podoba.
Choć może jakbym pomacał...
Podsumowując - fajny zegar za fajną kasę. Choć akurat tego modelu polecać chyba za bardzo nie muszę.