Pomógł: 13 razy Dołączył: 19 Cze 2011 Posty: 3225 Skąd: Na Krawędzi Czasu
#77 Wysłany: 2012-01-27, 00:06
Jedynka jest wyindywidualizowana z rozentuzjazmowanego tłumu zegarków.
Tak samo czytelna jak w dwójce, ale ciekawsza tarcza.
Koronka na 4 też się może podobać.
Ja skomentuje wyglad tych zegarkow slowami kolegi " kuwa piekne "
Powiedzcie mi dlaczego Orient w swoich mechanizmach daje jedna pojedyncza śrubke do przykrecenia wahnika.......to wyglada tak tandetnie.....ze ja pierdziu
Ostatnio zmieniony przez dasiek7 2012-01-27, 06:44, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#81 Wysłany: 2012-01-27, 11:54
MariuszD napisał/a:
strix napisał/a:
ten sam dylemat mialem wybralem....
Przyszedł, wsadził zdjęcia i jeszcze większego zamętu narobił
Jakbym mial szczerze wyrazic opinie to bym napisal nie bierz zadnego z nich
Swojego sprzedalem. Na reku byl z 8-10 razy. Pierwsze wrazenie robia swietne, sa pieknie wykonane, sa ladne, moga sie podobac... Po krotkim czasie jednak zaczalem go odbierac jako poprawny zegarek do koszuli po prostu, ladnie "skrojony" ale bez czegos co powoduje ze siega sie z wielka checia po zegarek.
To pewnie kwestia indywidualna, dlatego nie chce zniechecac - w razie czego sprzedac takie zegarki jest dosc latwo.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 687 Skąd: Kraków
#84 Wysłany: 2012-01-31, 23:24 Tani Orient
Witam:P
Ostatnio coś u mnie zastój w interesie, trzeba coś kupić, padło na markę Orient. lewki mi nie przeszkadzają
Wymagania:
-budżet max 1000zł, im mniej tym lepiej;p
-koperta do 42 mm,
- raczej nie kostka, na pewno nie to coś co kiedyś kupił Smok
Pies czy kot?: kot Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 687 Skąd: Kraków
#89 Wysłany: 2012-02-01, 13:32
Jak na razie trójeczka do mnie najwięcej mówi, jest ładna, tania i ma ciekawy pasek;p A jakie tam są mechanizmy?:p Wiecie coś o nich? Pewnie bez stop sekundy i dokręcania....