Dziś miałem okazję pooglądać sobie na żywo Fossila CH2599. I jakoś mnie tak zauroczył.
Kosztuje toto koło 400zeta i absolutnie genialnie wygląda na oryginalnym pachu. Nie przeszkadza nawet ta jebitna koronka i jebitny napis na tarczy. Dajcie mi kilka piowodów by tego nie kupować
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#4 Wysłany: 2012-02-11, 16:57
Tomirro, nie zwariowałeś, prześpij się z tematem a jak jutro wstaniesz i dalej będzie Ci się podobał - kupuj. Ty będziesz go nosił, zegarek jest całkiem sympatyczny, melepetami się nie przejmuj.
Tomirro, przejawem wariactwa byłoby tutaj,gdybyś zechciał zakupić fabrykę fossilów,, w tym wypadku jednak stwierdzam,że sikor całkiem przyjemny wizualnie i cenowo
tak że jak się Osobie podobuje, to bieri malczik
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Dziś miałem okazję pooglądać sobie na żywo Fossila CH2599. I jakoś mnie tak zauroczył.
Swiat sie konczy, ale swietny jest! Troche wintydz. Mi sie bardzo podoba!
Pach wymiata, rowniez na tych co Maro podal paski jak handmejdy normalnie.
Trza sie przyjrzec w realu jaka jest jakosc wykonania calosci.
Napisz gdzie macales w Wawie?
Dodam, ze jak czasami szukam czegos ciekawego na chybil trafil po sklepach, to fossile nie raz juz mi w oko wpadaly rozne - musze jednak w realu pomacac kiedys najpierw.
Pies czy kot?: kot
#12 Wysłany: 2012-02-11, 17:37
Jest brązowy FS4612.
thewickerman88 [Usunięty]
#13 Wysłany: 2012-02-11, 17:45
Fossil ma dobre paski-pasek w moim (podobny jak tutaj też z podkładką tylko czarny ) wytrzymał już 4 lata i z zewnątrz w ogóle się nie zmienił (no praktycznie jak nówka) od wewnątrz to wiadomo przybrudzony od potu (w końcu to był mój EDC). Szlufki za to ma kiepskie i się rozlatują.
hehe nic się nie łam, Mi też się bardzo spodobał po przymiarce
I gdyby nie to że, trzeba solidne dobierać co będzie zakupione (G.G mają zacne plany i forumowiec) to napewno bym go kupił