Pomógł: 48 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 9797 Skąd: z ...
#17 Wysłany: 2012-02-13, 09:17
Buczo, w tym budżecie można BFSa trafić. Ostatnio poszedł jeden na alle za 300 z hakiem (nowy właściciel już się tu ujawnił) a trochę dawniej na zatoce za 64E
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2012-02-13, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
z autopsji wynika, że trzeba pytać tylko o te ze stanem magazynowym <2. No i trzeba też im oddać sprawiedliwość, że zwracają kasę bez szemrania i pisania maili, jeśli zegara jednak nie ma
eee ostatnio 2 sztuki zamawiałem i wszystko bezproblemowo, no i jednak ceny mają kuszące. Imo warto ryzykować i klikać, tak jak pisałem zwrot w razie czego jest pewny.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#28 Wysłany: 2012-02-13, 11:27
Nie ma co melepecić, MyWatchesHub to jeden z najtańszych sprzedawców Seiko w sieci. A że nie zawsze ma na stocku to, co w ofercie? No cóż .. Coś za coś. Kupiliśmy już u niego tyle zegarków i nikt nie miał problemów typu utrata pieniędzy. Jeśli czegoś nie ma - zwraca kasę bez mrugnięcia okiem i niepotrzebnej korespondencji czy innych sporów. Dlatego powtarzam - pytać, pytać, to nic nie kosztuje ...
A poza tym - no risk, no fun
Odpiszą. Też chciałem u nich coś kupić co było out of stock, napisałem maila i odpisali, że to mają i przy okazji zatualizowali stronę (z niższą ceną )
Transakcja - bezproblemowa.
_________________ Segoy
maciek [Usunięty]
#30 Wysłany: 2012-02-13, 11:42
Tomek napisał/a:
Nie ma co melepecić, MyWatchesHub to jeden z najtańszych sprzedawców Seiko w sieci. A że nie zawsze ma na stocku to, co w ofercie? No cóż .. Coś za coś. Kupiliśmy już u niego tyle zegarków i nikt nie miał problemów typu utrata pieniędzy. Jeśli czegoś nie ma - zwraca kasę bez mrugnięcia okiem i niepotrzebnej korespondencji czy innych sporów. Dlatego powtarzam - pytać, pytać, to nic nie kosztuje ...
A poza tym - no risk, no fun
e, jak tam się o zwroty musiałem ostro dopominać, jeden z nich dostałem prawie miesiąc po kupnie zegarka, wcześniej utrzymywali, że go wysłali i jedzie do mnie.