e, jak tam się o zwroty musiałem ostro dopominać, jeden z nich dostałem prawie miesiąc po kupnie zegarka, wcześniej utrzymywali, że go wysłali i jedzie do mnie.
eee, no tak to nie miałem, musi trafiłeś na jakiegoś wyjątkowego esa
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#33 Wysłany: 2012-02-13, 16:02
maciek napisał/a:
e, jak tam się o zwroty musiałem ostro dopominać, jeden z nich dostałem prawie miesiąc po kupnie zegarka, wcześniej utrzymywali, że go wysłali i jedzie do mnie.
A melepeta się pytała, czy jest na stocku, zanim klikła czy się nie pytała, pytam się ja?
maciek aka matyr, pecha miałeś, chyba dwa razy, tyle w temacie. Byłeś takim królikiem doświadczalnym, teraz wszyscy pytają się przed zakupem a Twoje zdjęcie wisi nad komputerem Azjaty pt. "Tych klientów nie obsługujemy"
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-13, 16:03, w całości zmieniany 1 raz
maciek [Usunięty]
#34 Wysłany: 2012-02-13, 16:23
Tomek napisał/a:
...a Twoje zdjęcie wisi nad komputerem Azjaty pt. "Tych klientów nie obsługujemy"
Chomior brał tego - http://mywatcheshub.com//...nn231p2-p-7944/ , ale wtedy kosztował dwa dolki mniej. Nie pytałem sie o stock przed zakupem, a zegarek przyszedł po niecałych dwóch tygodniach.
Ten sam model stoi w TT (w promocji) za 670 zł.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2012-02-13, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Dołączył: 16 Lis 2011 Posty: 152 Skąd: inąd
#40 Wysłany: 2012-02-13, 19:56
Faktycznie ceny zachęcają do zakupu. A powiedzcie mi czy duże są różnice jakościowe między SKX007K1 A SKX007J1 ? Czy to tylko legenda ,że Jtki są lepiej wykonane? Bo cenowo różnica jest całkiem widoczna... (Wiem, że było to zapewne nie raz poruszane na forum ale nie mogę teraz znaleźć)
Ja różnic nie widziałem , a i szybki szip właśnie miałem od niego 9.02 wysłany dzisiaj w domu
modrzew [Usunięty]
#42 Wysłany: 2012-02-13, 21:06
To chyba taka legenda, jak ta o szwajcarach
Z drugiej strony fajnie mieć zegarek japońskiej firmy wyprodukowany w całości w Japoni i pewnie na tym bazują sprzedawcy.