Zbyt mała do rozmiarów koperty . Zegarek sam w sobie super , wykonanie itp. tylko ta koronka . Dlatego wybrałem zwykłe mako które po miesiącu sprzedałem . Jednak inspiracja Omegą w tych diverach orienta troszkę mnie razi . Mako=300 , Big Mako=PO . Divery które niczego nie udają i są wyjątkowe to Orisy .
To sa moje odczucia . Czcionka na bezelu jest podobna jak w omegach . Tak samo jak stenek to rolex . Powiedziałbym ze orient delikatnie wzoruje sie na omedze ale stenek robiąc swoje nurasy to już zywcem z rolka ściąga .
Ostatnio zmieniony przez dariusz79 2012-02-21, 09:26, w całości zmieniany 2 razy
Nie wiem czy smiała . Poprostu te fale wybitnie kojarzą mi sie z 300 . Modele na 2011 już fal nie mają z tego co widziałem . Więc już rezerwacja zwolniona .
Blaz [Usunięty]
#30 Wysłany: 2012-02-21, 09:25
A! Że Tobie się kojarzą? A mnie Omega kojarzy się z Hiltonem. I nie powiem jednak, że Hilton jest zarezerwowany dla Omegi, bo musi go współdzielić z innymi prestiżowymi kłalitami.