Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#79 Wysłany: 2012-02-23, 01:27
Santino napisał/a:
dość gruby i sztywny
Wtedy tak, miałem to w seiko sbdm007.
Też miał 21 w uszach i 22mm sztywny i gruby łamał się, krzywił jakoś...
Ale w miarę niegruby i miękki pasek się ułoży
No właśnie, widziałem już kilka zegarków, które mają w uszach 21 mm. Bransolety 22mm odpadają ale pasek 22mm powinien chyba bez większych problemów wejść?
Jak najbardziej wejdzie pasek 22mm w 21mm uszy. Tu w moim pierwszym Seiko właśnie 22mm carbon wciśnięty w uszy o rozstawie 21mm. Nawet się tego nie zauważa.
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-23, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
Jeszcze młody i naiwny jestem to kliknąłem. Dzisiaj dostałem maila, że jednak nie jest dostępna i muszę czekać z tydzień albo dwa. Jednak jeśli nie chcę to zwrócą mi kasę w 100%. Pisać by zwracali czy raczej nigdzie się nie pojawi i spokojnie poczekać?
Czekać czy nie czekać, oto jest pytanie.
Ostatnio zmieniony przez Majkel 2012-02-23, 15:15, w całości zmieniany 1 raz
Poczekać z tydzień bym radził, dłużej to serducha w naszym wieku mogą nie wytrzymać
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
symela [Usunięty]
#86 Wysłany: 2012-02-26, 17:23
wczoraj widziałem na yoybuy.com, mewkę M 177S-21 za 86,08 dolków