Pisalem, ze nie jestem nimi zainteresowany bo juz stalem sie "szczesliwym" posiadaczem jednego z tych cudnych urzadzen, siedzialem kiedys w nocy na alle i konczyla sie licytacja na 3 pln, stwierdzilem ze te pare pln moge dac na probe co to za dziad, zwlaszcza ze nigdy automatu nie mialem... A co z tego wyszlo.. opisze w dziale recenzje wieczorem, po powrocie z pracy...
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek [Usunięty]
#48 Wysłany: 2012-02-24, 12:31
MichalKrk napisał/a:
Dzisiaj wrzuce recenzje...
Pisalem, ze nie jestem nimi zainteresowany bo juz stalem sie "szczesliwym" posiadaczem jednego z tych cudnych urzadzen, siedzialem kiedys w nocy na alle i konczyla sie licytacja na 3 pln, stwierdzilem ze te pare pln moge dac na probe co to za dziad, zwlaszcza ze nigdy automatu nie mialem... A co z tego wyszlo.. opisze w dziale recenzje wieczorem, po powrocie z pracy...
Szkoda, ze siostra wziela lustro ze soba... Ale mysle ze jakies makro na lumixie tez wyjdzie
[ Dodano: 2012-02-24, 13:02 ]
Skoro juz wybralem portugalczyka to teraz pytanie. Jaka jest jakosc paskow, standardowo przychodzi z czarnym?
Moze mi ktos polecic jakis fajny brazowy? Milo gdyby byl poparty jakas fota uzytkownika
Jak w ogole z latwoscia wymiany paska? Zawsze robic mi to zegarmistrz... To trudna czynnosc?
sylwek [Usunięty]
#50 Wysłany: 2012-02-24, 13:10
Maxio napisał/a:
...w niczym go to nie usprawiedliwia
no nie i fpysk na dzieńdobry się jak najbardziej należy
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#51 Wysłany: 2012-02-24, 13:56
MichalKrk napisał/a:
To trudna czynnosc?
Wszystko jest trudne, nim stanie się proste
maciek [Usunięty]
#52 Wysłany: 2012-02-24, 13:58
MichalKrk napisał/a:
Szkoda, ze siostra wziela lustro ze soba... Ale mysle ze jakies makro na lumixie tez wyjdzie
[ Dodano: 2012-02-24, 13:02 ]
Skoro juz wybralem portugalczyka to teraz pytanie. Jaka jest jakosc paskow, standardowo przychodzi z czarnym?
Moze mi ktos polecic jakis fajny brazowy? Milo gdyby byl poparty jakas fota uzytkownika
Jak w ogole z latwoscia wymiany paska? Zawsze robic mi to zegarmistrz... To trudna czynnosc?
Do ceny zegarka musisz doliczyć kwotę na pasek, ten na którym zegarek przyjdzie, to tzw. chiński smok, jest ze skóry smiechozaura i do niczego się nie nadaje.
A jaki to miałby byc pasek, to zależy od charakteru, jaki chcesz zegarkowi nadać.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-02-24, 13:59, w całości zmieniany 1 raz
witaj sławny Rudolfie, ja właśnie w ten sam sposób pisałem do Jacksona, po czym okazało się, że nie jest on zbyt rzetelny w przeciwieństwie do Ciebie... mam parę pytań, ale w takim razie prześlę Ci PW
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.