Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#16 Wysłany: 2012-02-28, 21:24
za mną chodzi ten z czarną PVD i całym zielonym bezelem, ale 239 ojro jak Foka za pasem to na ten moment nie
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
A jak myślicie ?? Czy ten Sprężyna dobrze by wypadł na jakim zulu ,abo coś ?? Znaczy żeby nie był na gumie,ani na kajdanie , ani na skórze .. bo tak se myślę powoli nad jakim terenowym
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#19 Wysłany: 2012-02-29, 11:38
sylwek napisał/a:
A jak myślicie ?? Czy ten Sprężyna dobrze by wypadł na jakim zulu ,abo coś ?? Znaczy żeby nie był na gumie,ani na kajdanie , ani na skórze .. bo tak se myślę powoli nad jakim terenowym
wiesz to kwestia gustu. jeden odsądzi od czci i wiary innemu buty spadną. Jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedział
a tak btw nie miej do mnie pretensji ale ten post napisałem tylko po to żeby mieć 69 postów i spełniony jeden z warunków do uprawnień forumowych
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#21 Wysłany: 2012-02-29, 18:33
JA też swego czasu polowałem na J.Springsa - najwięcej ich na ebay było.
Szkoda trochę, że do ceny 100 - 140 $ doliczają 40$ za przesyłkę z USA
Chwilowo zakup został przełożony z uwagi na inne obecnie droższe cele zegarkowe - nie chcę się na ten moment rozdrabniać
Nie mniej jednak zegarki tej firmy mi się podobają.
#22 Wysłany: 2012-02-29, 18:52
a co powiesz o tej sprężynce bilardowej? IMO szkoda że kwarc
Dzięki za reckę beceen, pozbyłem się swojego SKX009 i przymierzałem się wstępnie do jakiegoś Pulsarka, ale wybrałem John'ego. I wiem że będę zadowolony.
sylwek [Usunięty]
#27 Wysłany: 2012-02-29, 20:46
I w sumie nikt mnie nic nie powiedział ,co do zastosowania zulusa w sprężynie ,, pytam jeszcze raz :: czy ktoś prócz mnie widzi takie połączenie????
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#29 Wysłany: 2012-03-01, 10:37
sylwek napisał/a:
I w sumie nikt mnie nic nie powiedział ,co do zastosowania zulusa w sprężynie ,, pytam jeszcze raz :: czy ktoś prócz mnie widzi takie połączenie????
a co my mamy widziec? jak Ci sie podoba, to zakladaj co wolisz.
do jakiego modelu chcesz to nato/zulu wsadzac?
[ Dodano: Czw 01 Mar, 2012 10:38 ]
sylwek napisał/a:
beceen, ale ten z racji daty w sanskrycie to już chyba tylko wewnetrzny japoński rynek?
nie, ten jest akurat globalny, ale i tak ciezko dostac
[ Dodano: Czw 01 Mar, 2012 10:39 ]
bartek.siwiec napisał/a:
beceen, dzięki za recke Przez Ciebie zachorowałem na:
tzw globe series - fajne i chyba na allegro znajdziesz nawet
[ Dodano: Czw 01 Mar, 2012 10:40 ]
white_ napisał/a:
Dzięki za reckę beceen, pozbyłem się swojego SKX009 i przymierzałem się wstępnie do jakiegoś Pulsarka, ale wybrałem John'ego. I wiem że będę zadowolony.
alez prosz skoro byla przydatna, to sie postaram moze cos napisac na temat drugiego jasia sprezyny z mojego wiadra, czyli brazowego perpetuala. stay tuned