Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#46 Wysłany: 2012-03-10, 09:43
Cezar napisał/a:
Słoniu napisał/a:
Najwyżej wezmę przejrzę i pójdzie do ludzi
Będziesz się czegoś pozbywał
Jakoś człowiek dojrzewa do męskich decyzji. Chociaż znając mnie pewnie jak się spodoba to zostanie Dzisiaj na zlocie pooglądam shanghaia to się okaże czy mi Ticino z głowy nie wybije
Mam ten zegarek, kupiłem go via E-Bay w USA ok. 1,5 roku temu. Miał je tylko jeden sprzedawca, zresztą niezbyt solidny. U innych sprzedawców nie widziałem tego modelu.
SIRLUKE1 napisał/a:
, szczególnie pasek skórzany w stylu nato
Luftwaffe raczej.
ale tej dobrej Luftwaffe, sojuszniczej... tej która jeśli już zrzucała, to tylko pomoc humanitarną!
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
rojo [Usunięty]
#58 Wysłany: 2012-03-11, 10:52 Lotnik
Znalazłem zegarek, który bardzo mi sie spodobał ale niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego przy trójkacie nie ma dwóch charakterystycznych kropek, a w identycznej wersji z granatowa tarczą takie kropki są...
To jedyna w zasadzie rzecz która do tej pory powstrzymała przed zakupem. No może jeszcze fajnie jakby mechanizm był ze swan neck. Może widzieliście gdzieś taki zegar z taka tarczą, z trójkątem z kropkami i mechanizmem swan neck?