kiedyś pytałem w Time Trendzie i mieli tylko czarnego więc chyba kumotrzy mogą Cię poratować
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#380 Wysłany: 2012-03-12, 21:32
jacjakuza napisał/a:
A gdzie na żywo nowego monstera można zobaczyć ?
jakiego nowego? podobno dopiero mają za jakiś czas się pokazać zliftingowane modele
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#383 Wysłany: 2012-03-13, 21:39
Kurczę, przez was się zastanawiam nad pomarańczką. I zastanawiam się co wybrać...
Aktualnie w boju 2 deep blue i big mako.
1. Protac diver - bo pasują paski, wada - kwarc?
2. Prosun diver - bo automat, szlif słoneczny - wada - uszy jak w orisach
3. Big mako - bo cena, bo pasują paski - wada - mam orienta w podobnej kopercie
3. Big mako - bo cena, bo pasują paski - wada - mam orienta w podobnej kopercie
Jeśli myślisz o Excursioniście to są naprawdę zdecydowanie różne koperty - miałem oba, i makówa jest strasznie uzależniająca, kolor tarczy na żywca zwala z nóg, zegarek jest po prostu genialny, w tych pieniądzach nic lepszego nie znajdziesz (najtańsza "pewna" opcja za 116 euro z DE kurierem). Kupię jeszcze na pewno co najmniej dwa (gdyby nie chwilowa dziura budżetowa, pomarańcz na bank by został). Później dokupisz sobie jeszcze jakąś drugą pomarańczkę, np. tego kwarcowego DB Parka się lepiej chowa
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-03-13, 22:36, w całości zmieniany 1 raz