Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 24 Sty 2012 Posty: 175 Skąd: Wawa
#16 Wysłany: 2012-03-21, 11:22
Zgadzam się, że czarny ma dużo klasy, ale czarnych zegarków mam już za dużo
Może ktoś ma jak jakieś inne sugestie w zegarkach z jasnymi tarczami? Myślałem też o firmie Momentum, chociaż nigdy nie miałem tego w ręku nawet...
maciek [Usunięty]
#17 Wysłany: 2012-03-21, 11:24
momentum to niezłe zegarki, lipa jest ze zmianą bakterii, tam jest jakiś super system uszczelek i producen wymaga odesłania zegarka do serwisu firmowego, czyli do Kanady.
no i ten model ATlas, o którym pewnie myslisz jest maleńki...
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-03-21, 11:25, w całości zmieniany 1 raz
zmiana na wish liście
jak kto ma podesłać linka dla leniwca to byłbym zobowiązany
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
jakby coś mówili w twojej okolicy o twojej beatyfikacji to ja mogę świadczyć
thx
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.