#19 Wysłany: 2012-02-24, 15:10 Pomoc w zakupie kieszonki
Koledzy z racji tego,że zielony jestem w temacie kieszonki, a pożądam takiej od jakiegoś czasu pomóżcie coś wybrać.
Kieszonka ma być tania i efektownie wyglądać na starą, ale bez zbytniego bizancjum.
Takie coś znalazłem
http://allegro.pl/wspania...2162187907.html
Dam więcej fotek w poniedzielnik bo z kalkulatora ciężko jest temat ogarnąć
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Spam [Usunięty]
#23 Wysłany: 2012-02-24, 22:13
tara a ty ten zegarek to chcesz dla papierka czy karmelka Widzę że budżet określasz na 0,1 kilo. sporo się da znaleźć.
jest na ale złotoustek z 58. koperta pozostawia wiele do życzenia -ostatnio podobny poszedł za 84 zety netto http://allegro.pl/zegarek...2154584845.html
a tak konkretniej czego oczekujesz od tego zegarka co on ma sobą reprezentować
tara [Usunięty]
#24 Wysłany: 2012-02-25, 16:48
Zegarek ma być nie do kolekcji, tylko ma być jak najbardziej użytkowy. Będzie noszony, albo z dewizką, albo na ręku w specjalnym pasku. Oczekuję od niego tylko by był podobny do zegarków z początku XXw, nie maił CCCP na tarczy, plastiku i był jak najprostrzy w swojej formie. Czyli bez ozdóbek, malowanek i innych popiedrułek. Ślady używania mi nie przeszkadzają, mało tego są nawet wskazane. Jeśli to nie będzie buksiak i zamknie się w 100zł to juz pełnia szczęścia.
Spam [Usunięty]
#25 Wysłany: 2012-02-25, 20:42
Proponowałbym jakaś osiemnastkę elgina w ichniejszej ''niklowej'' kopercie silweroid czy też silverode na deklu koperty pisze. Taka koperta ma to do siebie że się nie wyciera i łatwa jest w czyszczeniu. Niestety cena...
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#26 Wysłany: 2012-03-21, 20:45
Też od pewnego czasu wole koperty argentanowe( silveroid....) bo nie zachodzą tak i łatwo się czyszczą, a zegarki cylindrowe z przełomu XX w, nie takie złe zresztą sa dość tanie np taki :
zakupiony za 5 dych na chodzie gdzie oprócz pacha z koszem nic nie było przy nim robione .Do kieszeni czy na ręke jest w sam raz. Zaznaczam że ceny na allegro tychże zegarków są duzo, dużo wyższe.