Thall, uważaj na nich, to rozbójnicy, oszuści, wyłudzacze i... oszuści najlepiej nie czytaj Pan tego forum, nie pytaj o nic, tylko podrupki by kupowali i polecali... a przecież każdy wie, że nie ma to jak słis kłalita, która tu jest jawnie potępiana i deptana !
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-29, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Thall, najważniejsze - zegarek musi mieć przywieszkę, ba! nawet pasek musi mieć przywieszkę, a najlepiej jak przywieszka do zegarka ma jeszcze swoją własną przywieszkę, to jedyny dowód na to, że zegarek jest luksusowy i prestiszowy. Wrzucisz fotę z przywieszką i każdy melepeta zeżre paznokcie z zazdrości
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pomógł: 48 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 9797 Skąd: z ...
#98 Wysłany: 2012-03-29, 19:40
G., nie przesadzaj. Kłality, czy to słis czy innej nikt tu nie potępia o ile jest uczciwie wyceniona
A że słis jest często wyceniona tak jak jest to nic dziwnego, że
G. napisał/a:
tu jest jawnie potępiana i deptana !
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2012-03-29, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#99 Wysłany: 2012-03-29, 19:41
Bo każdej ściemie mówimy: nie! Niezależnie z jakiego kraju pochodzi.
Ja myślę, że jest gorzej.
My po prostu zostaliśmy przekonani, ile kosztuje porządny zegarek. Nie raz i nie dwa pytalismy tutaj wprost wszelkich nieprzekonaych, ile, ich zdanie, kosztowałby taki Parnis gdyby miał przywieszki, pudełko, i gdyby przeszedł dodatkowy etap QC. I jak to jest, że najtasza klita kosztuj 3x tle. Co się składa na tę cenę,poza marżą wszelkiej maci pośredników. I na to ci pośrednicy obecni na wszystkich polskich forach nie są w stanie udzelić ŻADNEJ odpowiedzi, poza pianą z pyska.
Ostatnio z prawdziwym ubawniem czytałem, jak to pewna polska marka wyposaża swoje zegarki w polskie paski, i jakie to jest fajne. I że klamra super konweniuje.
A pisała to tonem serio osoba, która jeszcze z rok temu o tych samych paskach mówiła że to chińszczyzna i tandeta Ale to już Marx mówi, że byt kształtuje świadomość. Niktórym świadomość ukształtowało noszeni z dumą podróbki, wg. własnym głoszonym tezom, Rolexa.
ALAMO, jak to gdzieś czytałem "przedmiot jest wart tylko ile ktoś za niego jest w stanie zapłacić". Bardzo mi się podoba, że na tym forum wiele osób nie zgadza się z takimi cenami, gdyż w większości cena nie idzie w parze z jakością (która nie jest analogiczna do różnicy między cenami słis a czajna made)