W stealtha bym się nie pakował. Patrzyłeś na takie citki:
patrzyłem - pierwszy rozważam zamiennie z czarnuchem z ankiety, drugi mi się nie podoba (w tym stylu wolę militarnego seikacza 5 w automacie). Przed chwilą Maciek mnie napisał, że beżyk na żywca rewelacja więc klikam, do tematu czarnucha wrócimy po zgromadzeniu środków
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek [Usunięty]
#62 Wysłany: 2012-03-28, 05:29
Potwierdzam, imo jest świetny:
No i to wszystko czarne to luma. Tarcza nie jest w całości luminowana.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-03-28, 05:32, w całości zmieniany 1 raz
Powiem po czasie, bo widzę, że już wybrałeś. Z powłokami PVD na tańszych Citizenach jest podobna kupa, więc dobrze, że wybrałeś stal.
planuję wziąć też czarnego, ale zobaczymy, może znajdę coś innego jeszcze. Generalnie z powłokami chyba zawsze są jakieś problemy, są negatywne opinie nawet w stosunku do DLC (a to ponoć najmocniejsza z możliwych), ja myślę, że przy sporadycznym używaniu (10 zegarków lub więcej zapewnia jednak pewną rotację) nie powinno być tak źle, mam Deep Blue w PVD i po 6 m-cach wygląda praktycznie jak nówka
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Blaz [Usunięty]
#69 Wysłany: 2012-03-28, 18:26
Najmocniejsza na stali z czarnych powłok to powłoka węglika tytanu. Seiko robiło kilka modeli z taką powłoką.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#70 Wysłany: 2012-03-28, 22:08
na citku nighthawku pvd przy codziennym cioraniu przez całą mijającą zimę też jest ok, nie zauważam ubytków czy strasznych przetarć, jestem pan zadowolony
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.