Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14653 Skąd: Warszawa
#81 Wysłany: 2012-04-02, 18:10
Podepnę się nie będę zakładał nowego tematu.
Potrzebny zegarek dla komunisty ( chociaż nie wiem czy to przejdzie ).Limitu nie podaję, ale bez szaleństw Kumotrowie . Seiko, Casio, Citizen lub coś innego markowego, Taga i Omesi nie chcę . Wiadomo dzieciak ma małą rączkę to i zegar poniżej 40mm. Gshock tak ale wyświetlaczowo-wskazówkowy.
Polecam się i z góry dziękuję .
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
Orient Mako, jak fpysk strzelił, 41mm to akuratnie
Pepsiak:
Pomarańczka:
albo Blue Mako
super zegarek, cena też dobra i posłuży dłuuuugo
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-02, 18:16, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#83 Wysłany: 2012-04-02, 18:20
seiko pepsi też jest wporzo - tylko trzeba by było gumę zmienić na coś bardziej delikatnego
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.