Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14653 Skąd: Warszawa
#94 Wysłany: 2012-04-02, 19:48
Santino Mewkę to ja sobie muszę kupić , świadomość zegarkowa mojej dalszej rodzinki jest mała i jak kupię Sea Gulla to będzie wiadoma reakcja .
Irek to jest już dobra myśl, ale dobrego linka bym chciał .
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
sylwek [Usunięty]
#95 Wysłany: 2012-04-02, 19:50
Jacobi, no to jak swiadomość jest słaba , to jeno kłalyta jaka nie poradzisz,, chyba że przyspieszone kursy jakie uskutecznisz
Podepnę się nie będę zakładał nowego tematu.
Potrzebny zegarek dla komunisty ( chociaż nie wiem czy to przejdzie ).Limitu nie podaję, ale bez szaleństw Kumotrowie . Seiko, Casio, Citizen lub coś innego markowego, Taga i Omesi nie chcę . Wiadomo dzieciak ma małą rączkę to i zegar poniżej 40mm. Gshock tak ale wyświetlaczowo-wskazówkowy.
Polecam się i z góry dziękuję .
Też miałem dylemat komunijny...bo syn ma 9 lat...ale pogadałem z młodym...później z żoną i uradziliśmy, że w tym roku komunijnym dostanie pierwszy zegarek do noszenia z okazji urodzin, a taki fest zegarek pamiątkowy wybierzemy z okazji egzaminu gimnazjalnego albo po prostu jak się przyzwyczai do obecności zegarka na przegubie i tyle...ale pewnie nie u każdego takie podejście przejdzie...
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14653 Skąd: Warszawa
#97 Wysłany: 2012-04-02, 20:30
pdrog masz rację smyk może być za młody na taki zegarek.
Dzisiaj już zmykam z forum ale czekam na dalsze sugestie, jutro przejrzę temat
Tomek ty masz fajne pomysły a może ktoś inny?
Dziękuję za dzisiejsze
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2012-04-02, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
takiego kfarcoka...ale przymierzyłem młodemu OM bo podobny rozmiarowo...no i o ile średnica to jeszcze by uszła...to grubość zegarka na przegubie 9latka przerosła moje granice wrażliwości...brałem też pod uwagę jvd ale tam też rozmiary spore...
fajny... ale na zakończenie studiów...IMO dla komunisty będzie mało atrakcyjny...a już tym bardziej automat...wiadomo, że dzieciak codziennie nie będzie nosił zegarka...bo zapomni bo go zmęczy bo coś tam....
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2012-04-02, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#101 Wysłany: 2012-04-02, 21:46
Santino napisał/a:
Może warto też się nad jakimś G z solarem i wavem zastanowić - takiebajery mogą się młodej osobie podobać
tak jakby solar i to drugie nas nie zwilżało
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#102 Wysłany: 2012-04-03, 06:57
Santino napisał/a:
Może warto też się nad jakimś G z solarem i wavem zastanowić - takiebajery mogą się młodej osobie podobać
Właśnie głównie myślałem o takim ale tylko Irek mi coś takiego podesłał. Gdzie w Warszawie jest duży wybór takich G solarów, muszę obmacać i zobaczyć rozmiarowo te cudeńka.