bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#76 Wysłany: 2012-04-06, 23:51
Matrin, promocja była spoko, w Łodzi przecenione były prawie wszystkie modele i to mocno. Ale to było parę miesięcy temu, więc mogło mało zostać... Chyba, że to już kolejna promocja
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Pomógł: 18 razy Dołączył: 07 Mar 2012 Posty: 2129 Skąd: Kraków
#77 Wysłany: 2012-04-07, 06:28
W Krakowie parę dni temu też były. Zresztą to ponoć po prostu wyprzedaż jest, coś mi gdzieś mignęło, że Apart wycofuje się z dystrybucji Louisa Erarda. Ale tam to chyba jeden model jest w okolicach 1,5k (po obniżce), cała reszta to tak co najmniej tysiaka więcej.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#78 Wysłany: 2012-04-07, 06:37
Matrin, - na całą ofertę Louisa mają 50%, także w wszystkich salonach powinna ona być. Zresztą, zadzwoń do centrali i zapytaj się gdzie aktualnie są dostępne Louisy.
W Krakowie parę dni temu też były. Zresztą to ponoć po prostu wyprzedaż jest, coś mi gdzieś mignęło, że Apart wycofuje się z dystrybucji Louisa Erarda.
Pewnie ambasador marki z TVNu leżał pijany pod płotem, Superexpress zrobił zdjęcia i chcą się pozbyć trefnego towaru. Ale nie bójcie - znów wymyślą jakiegoś Jaquesa Luiza Fengszuja i będzie następna kłalita dla mas.
Ale nie bójcie - znów wymyślą jakiegoś Jaquesa Luiza Fengszuja i będzie następna kłalita dla mas.
Jak widze na roznych stronach (amazon przoduje, bo to wielki worek zbiorczy) te setki marek z takimi nazwami, to sie zastanawiam, jak oni je wymyslaja - wyglada jakby brali nazwy szwajcarskie od zegarkow i francuskie i wloskie od mody, a potem puszczali jakis skrypt, ktory losowo przestawia literki i kolejnosc slow.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#81 Wysłany: 2012-04-07, 10:10
początkowo czarna lista ( ta prawdziwa a nie ta na którą wpisywano marki które są nie po myśli forum sprzedawców) polegała na zbiorze takich dziwnych marek szwejszejzen ad 1852 z dopisaną historią .
nów wymyślą jakiegoś Jaquesa Luiza Fengszuja i będzie następna kłalita dla mas
+10
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Blaz [Usunięty]
#85 Wysłany: 2012-04-07, 14:16
Santino napisał/a:
Blaz, Ale ten Erard to chyba nie jest taka wirtualna marka...?
Ja nie mówię, że wirtualna, bo ja z dala od kiziowych czarnych list. Zresztą według panów wielmożnych, to ŻADNA marka sprzedawana w Aparcie nie jest wirtualna, bo jest sprzedawana w salonie stacjonarnym.
Abstrahuję od Erarda, być może zresztą jedynej dobrej marki w Aparcie. Mówię o tworzeniu sobie marek na poczekaniu i w zastępstwie.