Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 2012-04-12, 09:39 Jakis zegar z arabskimi indeksami
pany, szukam, szukam i nic. Tzn cos jest, ale o tym za chwile.
Szukam jakiegos zegarka z arabskimi indeksami - mam juz dosc kresek i innych wynalazkow.
Moze byc chrono, ale wolalbym cos prostszego - moze byc automat/mechanik jak i kwarc, choc chyba bym wolal cos z mechanizmem, niz bateria.
no i cena zeby byla znosna - 100-150 uesde, a rozmiar normalny - 42 max. Ma robic za edeca, wiec aligancki byc nie musi.
no i zeby jeszcze czcionka byla taka jak w s-wave (ktory jest genialny, ale za maly) lub podobna
moj pomysl: znalazlem seiko SNN 231 i inne z tej serii - ale moze macie inne sugestie?
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#6 Wysłany: 2012-04-12, 10:07
seiko Słonia (te beżowe które recenzował ) też ma dużo arabskości
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#7 Wysłany: 2012-04-12, 10:13
mowisz o snk? mialem, sprzedalem - za male
_________________ beceen | ***** ***
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#8 Wysłany: 2012-04-12, 10:32
nie mogę teraz znaleźć w necie ale na zatoce ostatnio pojawiła się jakaś taka modyfikacje tego - może jest większa bo dodali "taki jakiś" pierścień dodatkowy na tarczy - może to przełoży się na wielkość. jak znajdę przy okazji to puszczę ci linka
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.