zalogój się wybierz zegarek, wtedy będziesz miał możliwość kontaktu z nim, nie od razu oczywiście
co do M182 sk to brałbym tego za 160 dolków
zobacz też na yoybuy.com tylko tam prowizja większa no i ubezpieczenie przesyłki
ale i tak się opłaca zwłaszcza przy większych zakupach
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-04-17, 20:21, w całości zmieniany 4 razy
emster [Usunięty]
#32 Wysłany: 2012-04-17, 20:22
Dzięki za wskazówki
symela [Usunięty]
#33 Wysłany: 2012-04-17, 20:28
zapomniałem dodać ze na twoim ewentualnym profilu jest też message box
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-04-17, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
emster [Usunięty]
#34 Wysłany: 2012-04-23, 15:35
Witajcie po kilku dniach rozmyślań i rozterek.
Zapoznawałem się z taobao, wus, nawet paypala założyłem
Pojawiło mi się jeszcze jedno pytanie.
U jednego sprzedawcy, dokładnie u 我的七夜雪 (link do sprzedawcy) znalazłem model M182SK z szafirowym szkiełkiem (jak twierdzi sprzedający) za 115$. Ma też w ofercie zwykły za ok 90$ (można znaleźć i po 70$ tak nawiasem mówiąc).
Orientuje się może ktoś, czy cenowo jest to osiągalne - czy koszt szafiru z montażem może być rzędu tych około 25 dolarów?? (zakładam różnicę po wartościach tego sprzedawcy, wiadomo, ma dojścia po niższych cenach)
Wcześniej brak szafiru absolutnie mi nie przeszkadzał. Ale dorobiłem się jednego czasomierza z takowym i spodobało się
Paski są takie se i nie wygląda mi to na cielęcinę.
Mówię na podstawie tych sześciu, które przeszły przez moje ręce.
Hmm, mam nadzieję, ze z jakiś gatunków chronionych ich nie robią. Takiego nie kupię bez papierów i już (a w opisie aukcji jest informacja właśnie o cielęcinie).
Wynikła jeszcze jedna niedogodność, może ma ktoś w tej materii doświadczenie. Chciałem zrobić przelew do paypal, a jest tam zawarta informacja, że przelew musi być z rachunku z takimi samymi danymi. No i tu pojawia się problem - jak zakładałem konto na paypal nie podałem drugiego imienia (nie było o tym mowy de facto), a przelew by szedł z konta z dwoma imionami - przejdzie to? Bo nie chcę czekać na kasę 3 tygodnie...