Cezar, nie bierz Ticino. Weż Gartona + nasz zestaw tarczy ze wskazówkami - nieśmiało napiszę, że to będzie super wypas, za baaardzo przyzwoite pieniądze.
Garton ma mechanizm z centralną sekundą (imo obowiązkowa w pilocie), stop sekundą i dokręcaniem.
Koperta całkiem fajnie wykończona, ładnie szczotkowana - jedyna wada to koronka - ale już o tym myślę, coby dobrać lepszą.
Trochę reklamę robię, ale wiadomo, że tarcze zrobione przez Gerlachów będą takie, że "mucha nie siada"
A ticino faktycznie lepsiejsze, miałem dwa i szczerze polecam, kontakt z panem Collucci też jest bardzo sympatyczny jedyny minus tych pilotów to 20mm w uszach (no dla niektórych minus )
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Malko [Usunięty]
#73 Wysłany: 2012-04-30, 20:43
No to co robić odkładać na Ticino czy brać teraz Parnisa 44mm chociaż patrzcie na ten model: bardzo fajny tylko sekundę chciałbym białą http://www.watchwing.com/...products_id=638
On ma 55mm bez koronki, nosi się go na udzie
Zbieraj na Ticino.
Malko [Usunięty]
#75 Wysłany: 2012-04-30, 21:08
Dzięki za radę co do Ticino, ten mezalians co kumotr pokazywał też cudo. Siedząc tu u was na forum tak się napatrzyłem i muszę stwierdzić, że zaraziliście mnie na całego...