Damian, Masz trochę racji z tymi kropkami. Jakby prostokąty były, to by lepiej pasowało
A poważnie, to rozumiem Sylwku, że rozważycie taką opcję?
Oczywiście w ciemno wchodzę w taki projekt Bo sam sobie nie dam rady nakładanych indeksów wyrzeźbić - a w takim klasyku one "robią" zegarek w dużym stopniu.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#42 Wysłany: 2012-05-01, 21:29
Jeszcze można jakiegoś SARBika wziąć, np. 021 albo takiego jak u mnie, czyli 001. Niedawno przez przypadek znalazłem go w koreańskim sklepie:
http://www.watchcat.kr/fr...display_group=1
Problem jest taki, że chyba nie wysyłają zagramanicę i cena straszna. Może kiedyś mnie wyślą z roboty na business trip tam...
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#43 Wysłany: 2012-05-01, 22:11
nawet wszedlem na tę stronkę ale naprawdę poddaje się
wężowisko krzaczków przerasta mnie
jest tam wogóle opcja zmiany języka na angielski?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-01, 22:14, w całości zmieniany 1 raz