Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#47 Wysłany: 2012-05-06, 18:21
Rudolf napisał/a:
Granda z tymi Gerlachami ludzie to kupują zamiast zbierać na Orisa
Oris najlepszy jest i basta , ale tylko z polskiej dystrybucji ..
mówiłem to ja handlarzyna Orisami z lotniska
"Cztery dychy, cztery dychy. Zagraniczny tańszy, trzy dychy... A na LOT-owski pan wejdzie wszędzie... na krajowy też. Trzymać w okładce, nie giąć, nie niszczyć! Dwa lata będzie służyć. "
Panie Kochany, ale to jest atak na mojego nówego kulege co to te Łórisy....To jest chamstwo i to w biały dzień.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#48 Wysłany: 2012-05-06, 18:31
kaido2 napisał/a:
Panie Kochany, ale to jest atak na mojego nówego kulege co to te Łórisy....To jest chamstwo i to w biały dzień.
Mnie się już nie chce atakować pokątnie , stolik z Orisami stał u mnie na środku
Mówisz o tym co to nie może głośno mówić , więc napisał że nie może wszem i wobec ;D
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#49 Wysłany: 2012-05-06, 18:32
Cytat:
Jednemu podobno nadal ni wyslali - mimo że do dzisiaj niczego nie zamówił
A to nie jest ten co ja go mam?
Cytat:
o mówil Jash, handlarz Orisem
Ei?... tylko proszę nie bic mojego nowego qulege. jeżeli che go odwiedzic w sklepie to chyba musi sie znac na tym i tamtym?
Cytat:
No ja bym taki ryj obił......ups...sam sobie....może być ciężko
A kulega to neich sie szanuje bo porzadnyny na poziomie kulega On jest
Odnosnie tych lotniskowcyh to i tak wuj jest. Śmieszy mnie takie podejście specjalistów do sprawy. z doświadczenia wiem że miszcze które objężdzały rózne takie słorisy,łomegi , łomginesy i inne takie kłality magazynowe nie schodzące objezdzane sami nabawiali i tym co w nie wierzyli a nieraz wchodzili w rozmowe po czasie popychali oczywiście z dopiskiem święta kłalita za 200% wartości. Łot zagrania. Wiecej wam nie napiszę , bo ? Szkoda gadać i wogole chyba lepiej nie wiedzieć.
_________________ Pozdro!!!
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-05-06, 18:34, w całości zmieniany 2 razy